Skip to main content

Anne Sofie Holm Pedersen

Advokatfuldmægtig

Om Anne Sofie

Anne Sofie Holm Pedersen er ansat som 3. års fuldmægtig ved Kjærsgaard Advokater i januar 2024.

Anne Sofie Holm Pedersen er uddannet jurist fra Aarhus Universitet i 2014. Hun har efterfølgende været ansat i Ankestyrelsen og fra 2015 i Ankestyrelsens børnekontor. Hun har siden 2021 været specialkonsulent.

Kva sit arbejde i Ankestyrelsen har Anne Sofie Holm Pedersen specialiseret sig inden for tvangsfjernelsesområdet og hjælp og støtte til børn og unge. Hun har et indgående kendskab til sager, hvori børn og unge-udvalget har truffet afgørelse samt sager, hvor Ungdomskriminalitetsnævnet har truffet afgørelse. Hun kender til myndighedernes sagshåndtering og har et særligt blik for de fejl, som myndighederne begår i sagerne. I sit arbejde har Anne Sofie Holm Pedersen deltaget og været mødeleder i hundredvis af børnesager, ligesom hun har ført over 200 sager i retten vedrørende tvangsfjernelse. Anne Sofie Holm Pedersen har ligeledes et stort kendskab til barnets lov.

I sit arbejde vægter Anne Sofie Holm Pedersen omhyggelighed og ordentlighed meget højt. Som klient kan du være sikker på, at hun har sat sig grundigt ind i din sag og skåret den til, så de vigtigste pointer bliver fremhævet. Hun går meget op i, at du som klient føler dig hørt og tryg, når du repræsenteres af hende.

Vores advokaters kompetencer og viden bygger på bred erfaring fra vores specialområder.

Vi er her for at kunne 
hjælpe dig videre

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også kontakte os på nedenstående: