Skip to main content

Bitten Kjærsgaard 

Advokat og indehaver

Erfaring og resultater

Indehaver af Kjærsgaard Advokater siden 1. janaur 2022

Uddannet mediator

Møderet for Landsret

Advokat siden 2005

Om Bitten

Advokat og indehaver Bitten Kjærsgaard afsluttede studiet på Aarhus Universitet i 2001 og har været ansat som advokatfuldmægtig fra 2002 til 2005 og inden hun fik sin bestalling i 2005.

Siden har hun fået møderet for Landsret og ført mange sager der, indenfor områder, som hun har specialiseret mig indenfor.

Bitten Kjærsgaard har arbejdet som advokat siden 2005 og har specialiseret mig indenfor områderne forældreansvar, tvangsfjernelser og strafferet, hvor jeg har haft mit fokus siden 2010.

Læs mere

Bitten har ført rigtig mange sager vedr. såvel tvangsfjernelser som tvangsadoptioner i alle Danmarks kommuner, i Ankestyrelserne og i Danmarks mange Byretter og de to Landsretter. Hun har været advokat for såvel børn som voksne.

Det er vigtigt, at du som barn eller forældre opnår tillid, hvilket Bitten anser for en af sine vigtigste opgaver, at du får.

Hun har også ført mange sager vedr. forældreansvar, herunder vedrørende forældremyndighed, bopæl, samvær, faderskab, børnebidrag og manglende udlevering af børn til samvær.

Bittens rådgivning ydes ud fra håbet om at forstå din sag, undersøge den og sætte sig grundigt ind i netop din sag, for ingen sager er ens.

Din tillid til, at din sag behandles med stor grundighed, er afgørende for Bitten.

Bitten Kjærsgaard fører kun familieretlige sager, sager om tvangsfjernelse og tvangsadoption, straffesager og sager ved UKN, hvorfor hun har opnået stor erfaring indenfor netop disse områder.

Vores advokaters kompetencer og viden bygger på bred erfaring fra vores specialområder.

Vi er her for at kunne 
hjælpe dig videre

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også kontakte os på nedenstående: